Helmhoek: een modern vakantiehuis

Nadat de vakantiewoning de afgelopen decennia vele badgasten mooie herinneringen gaf, waren we eind 2015 in de gelukkige omstandigheid eigenaar te worden van de bungalow. We waren direct verliefd op de prachtige plaats en sfeer. Het volgende jaar hebben we gebruikt om het huis geheel te vernieuwen en vergroten. Dat heeft geresulteerd in een moderne en ruime bungalow, van alle gemakken voorzien. De woning heeft een lichte en aangename atmosfeer en biedt in zomer en winter alles voor een aangenaam verblijf. De omgeving van duin en helmgras gaf het huis z’n naam: Helmhoek.

Omdat we ook anderen graag in de gelegenheid willen stellen van Helmhoek te genieten, is het huis vanaf 2017 in de vakantieperiode beschikbaar voor huurders. In het najaar van 2017 is ook de kleinere badkamer vernieuwd en een sauna ingebouwd (infrarood- en Finse sauna).

We hopen dat u met evenveel plezier in het huis verblijft en van het eiland geniet als wij dat doen. Het eiland Ameland biedt, naast zee en strand, en rust en ruimte, alles wat daarvoor nodig is – met Helmhoek als prettige en luxe uitvalsbasis.